Fotowedstrijd ‘Betuwse 11 Dorpentocht’ 2015

Maak kans op een bijzondere fiets als hoofdprijs

Deelnemers, toeschouwers en omwonenden kunnen zaterdag 30 mei vanaf 8:30 tijdens de ‘Betuwse 11 Dorpentocht’ meedoen aan een fotowedstrijd. Inzendingen dingen mee naar drie prijzen met als hoofdprijs een bijzondere ‘Cortina Azero’ fiets, beschikbaar gesteld door Wilfred van Beusekom van BikeRepair Geldermalsen.

De 2e prijs is een 5 rittenkaart ‘Mountain Bootcamp’ training of 2 (sport)massage behandelingen van Martin van den Broek uit Meteren en de 3e prijs is een lunch voor twee personen bij Theetuin de Wensput van Annette Bouman uit Beesd. De winnende foto’s zullen, samen met een selectie van de overige mooiste foto’s, worden gepresenteerd op de website van de 11 Dorpentocht.

Een jury maakt uit alle inzendingen een selectie van de drie mooiste foto’s. Hierbij gaat het erom of de deelnemer het thema op een bijzondere en pakkende manier in beeld heeft gebracht. Het thema luidt: “Breng de ‘Betuwse 11 Dorpentocht’ in beeld met fietsers in dit uniek stukje Betuwe.” De jury let hierbij onder andere op originaliteit. Een beeld kan bijvoorbeeld opvallen door de emotie die het uitstraalt of het verrassende effect.

De jury bestaat uit: Miranda de Vries, burgemeester gemeente Geldermalsen, Alex Monster en Marinus de Keijzer, beter bekend als de Betuwefotograaf.
De sluitingsdatum voor het inzenden van foto’s
 is maandag 1 juni 2015 tot 17:00.

Klik hier voor meer informatie over deelname en inzendingen

Foto bij persbericht Fotowedstrijd Betuwse 11 Dorpentocht met links namens de jury Miranda de Vries en rechts Wilfred van Beusekom van BikeRepair GeldermalsenLinks namens de jury, Miranda de Vries en rechts Wilfred van Beusekom

Speak Your Mind