3e Betuwse 11 Dorpentocht op 28 mei 2016

Op zaterdag 28 mei organiseert Stichting Wielerronde Rhenoy voor het 3e jaar op rij een recreatieve fietstocht voor zowel de gewone fiets als de racefiets/mountainbike. Vorig jaar werd deze tocht door de Nationale Toerfiets Unie bekroond met 2 van de maximaal 3 te behalen sterren! Er zijn weer 3 verschillende afstanden te rijden:
 50 km,100 km en 130 km. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw dit jaar: een medaille als aandenken
Bij terugkomst in Rhenoy zal iedereen feestelijk onthaald worden wanneer zij weer aankomen bij dorpshuis de Betuwe Poort. Deelnemers die de tocht goed volbrengen ontvangen bij de finish een fraaie medaille! De Friese Elfstedentocht heeft het felbegeerde kruisje, de Betuwse 11 Dorpentocht nu ‘het zilveren wiel’. De sluitingstijd van de officiële finish voor de fietstochten is 14.45 uur in verband met het verdere programma.

Er is voor iedereen wel wat te doen!
De organisatie nodigt iedereen uit om naar de finishlocatie te komen, er is voor elk wat wils. Muzikale entertainment, hapjes en drankjes, een kleine kermis met draaimolen, een knutseltent, sminken, een springkussen en een heuse ‘Bungee trampoline’, een spannende mega attractie! Alle attracties zijn GRATIS toegankelijk en open vanaf 11:30.

Dikke Banden Race
Ook wordt dit jaar weer de Dikke Banden Race voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar verreden. Om 15:00 zal het startschot gegeven worden door Wethouder Wiendels van de gemeente Geldermalsen. En niet alleen de beste jongens en meisjes zullen in de prijzen vallen, alle deelnemende kinderen krijgen leuke attenties van de organisatie.

 

Speak Your Mind