Betuws Wielercafé

Wielermarkt Betuws WielercafeHet Betuws Wielercafé is een platform waar (regionale) fietsliefhebbers met elkaar in contact komen en nuttige informatie kunnen inwinnen en delen met elkaar. Voor wielrenners, de doorgewinterde wielersupporter, maar ook gezinnen die graag in de omgeving fietsen.
Het platform biedt op Twitter en Facebook de mogelijkheid om het hele jaar door ‘24/7’ met elkaar te praten over de wielersport, af te spreken voor een fietsrit door de Betuwe en regionale initiatieven en wielerevenementen nog meer in de schijnwerper te zetten.

Bezoekers Betuws Wielercafe Daarnaast zal met regelmaat (veelal rondom bestaande Betuwse fietsevenementen) een Betuws Wielercafé op locatie worden ingericht. Een gezellig samenzijn met een informeel, informatief en educatief karakter. Denk hierbij aan een kleine (wieler)markt, achtergrondverhalen en handige workshops. Zelfs zonder deelname aan de betreffende fietstocht is het de moeite waard te komen kijken. Kortom, een dag waarbij de fiets, de wielersport en de Betuwe hoog in het vaandel staan. 

Deelnemende partners aan eerdere Betuws Wielercafé’s op locatie:

Bike Repair: binnenbanden, sportvoeding, kleine reparatie mogelijkheden en Ridley racefietsen
Ton Merckx: toont diverse (historische) wielershirts welke door bekende wielerprofs zijn gedragen
Wiel-rent: dé verhuursite voor wielrenners!
Sportmassage Van den Broek: ter plekke masseren tegen een kleine vergoeding
Dutch Made Precision Bikes: fietsmeting, racetandem en handgemaakte fietsen
Stichting Wielerpromotie Rivierenland: Flipjes Toertocht, Profronde Tiel, Ladies week en Ladies Tour